RosenAften 20/09

Velkommen til RosenAften

RosenAften er et nyt koncept der bliver afholdt på Rosenteatret, hvor der en fredag i måneden bliver inviteret nye forskellige indslag ind – Musik, kunst, teater, talks og meget mere i alle mulige forskellige former.

Her kommer der til at være mulighed for, at se og opleve inspirerende artister og for, at møde en masse nye mennesker i hyggelige omgivelser

Pris

Gratis entré

Program

19.00: Døre åbner
19.00: Purpur
20.05: De 4 Maver og Live Art
23.00 Slut

Om kunsterne

Purpur

Purpur er et nyt aarhusiansk musikkollektiv. De ni medlemmers individuelle musikalske afsæt skaber rammen for Purpurs særlige lyd. Bandet inviterer dig ind i et musikunivers kendetegnet ved dansksprogede tekster med rod i den nordiske sangtradition samt pulserende rytmer inspireret af forskellige musikkulturer – Lige fra afrobeat til folk.

Purpur består af:
Signe Bang Nielsen (vokal)
Lea Haun Lund (vokal)
Elvine Witt Melchiorsen (saxofon/tværfløjte)
Frida Schmidt Nielsen (saxofon)
Sophie Balund (trompet)
Ida Bang Thernøe (guitar)
Maria Eppler (klaver/vokal)
Sarah Pehn Engholm (bas)
Sille Frost Pedersen (trommer)

Instagram:
@purpur_band

De4Maver

Jazzbandet “De 4 Maver” er et ungt skud på den aarhusianske jazz scene. Bandet har de seneste år markeret sig ved ofte at kunne findes spillende på gader og stræder, bar’ere og caféer. rundt omkring i aarhus midtby. Her kører de rundt med deres signatur klaver på hjul, og spreder god stemning i bybilledet, og bringer kulturen ud til folket. For nyligt var gruppen på en måneds europa-tunré, for anden gang i deres karriere, hvor de rejste rundt med deres klaver i campingvogn, til diverse europæiske hovedstader, og kultiverede det gode jazz-budskab Bandet er en klassisk kvartet, og repetoiret består af et bredt udvalg af jazzstandarder, bossa novaer og originale jazz kompositioner. Med en koncert med De4maver vil, man opleve en koncert med bandets fortolkninger af der yndlings sange, samt egne skrevne numre.

De4Maver består af:
Rasmus kirkholt (tenor sax)
Simon Svinding (tr)
Gustav Lauridsen (b)
Oscar Balund (p)

Instagram:
@de4maver

Live Art med Alfred Skriver

September kommer du til at opleve den unge kunstner fra Aarhus, Alfrted Skriver udstillet og i live action. Alfred arbejder med den impulsive og impressionistiske tilgang til kunst.

“Jeg arbejder med at fange indtryk, energier og øjeblikke fra min hverdag, og fortolke dem på min egen måde gennem billedkunsten. Jeg elsker at arbejde med store armbevægelser og højt tempo med alt fra spray, akryl til alverdens andre materialer.”
– Alfred Skriver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *